Happy Death Day 2U trailer laat nieuwe gevaarlijke uitdagingen zien

  Er is een tweede trailer voor Happy Death Day 2U uitgekomen. Dit is het vervolg op Happy Death Day uit 2017. De trailer laat alvast zien dat er voor heldin Tree Gelbman (Jessica Rothe) meer gevaarlijke uitdagingen staan te wachten.

  Blumhouse en Universal hebben een nieuwjaarscadeautje gegeven. De tweede trailer van Happy Death Day 2U kun je nu bekijken. In de trailer zien we Jessica Rothe (La La Land) terug als Tree Gelbman.

  In Happy Death Day, de eerste film uit 2017, zagen we hoe Tree haar moordenaar moest vinden. Dit moet ze doen door de dag en dus haar dood steeds opnieuw te beleven. In het vervolg is de moordenaar terug en diegene heeft het weer gemunt op Tree. Ook haar vriendengroep is dit keer niet veilig.

  Tree Gelbman wordt ook in het vervolg dus gespeeld door Jessica Rothe. Naast Jessica Rothe zijn Israel Broussard (To All the Boys I've Loved Before), Ruby Modine (Shameless) en Phi Vu (Logan) weer te zien. Daarnaast zijn Sarah Yarkin (American Horror Story), Suraj Sharma (Life of Pi), Rachel Matthews (Ms. White Light) en Steve Zissis (Togetherness) aan de cast toegevoegd.

  Happy Death Day 2U trailer is niet de enige

  De trailer van Happy Death Day 2U is niet de enige die deze week geplaatst is. Een teaser trailer van het tweede seizoen van The Punisher is nu te zien. Hier zal het niet bij blijven, want het jaar is natuurlijk net begonnen.

  Happy Death Day 2U is dan ook niet de enige horrorfilm die in 2019 uitkomt. Dit zijn de horrorfilms in 2019 waar wij naar uitkijken! Laat het nou net zo zijn dat Happy Death Day 2U er ook tussen staat.

  Heb je nu al zin om een horrorfilm te kijken? In 2018 zijn er genoeg films uitgekomen waarvan je goed schrikt. Dit waren dan ook de beste horrorfilms van 2018. We moeten voorlopig nog een paar maanden wachten op Happy Death Day 2U, want de film is te zien op 14 februari. Plan voor Valentijnsdag maar alvast een bezoekje aan de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.