Han Solo film heeft eindelijk een naam

  Star Wars The Last Jedi moet nog uitkomen, maar de titel van de aankomende Han Solo film is al bekend. De film gaat Solo: A Star Wars Story heten. Dat maakte regisseur Ron Howard bekend.

  Lucasfilm

  Bijster origineel is de titel niet, aangezien de vorige Star Wars spin-off, Rogue One: A Star Wars Story, ook een soortgelijke naam kreeg. De nieuwe Han Solo film is dus een spin-off of tussendeel. De reguliere Star Wars films, zoals The Force Awakens uit 2015 en de eind dit jaar draaiende The Last Jedi, behoren tot de hoofdtrilogie.

  Nieuwe Han Solo film vertelt het begin van Han Solo

  Zoals de naam natuurlijk al verraad zal de in 2018 te verschijnen film over de beginjaren van smokkelaar Han Solo, één van de meest iconische personages uit de Star Wars franchise. Harrison Ford, die normaal gesproken de rol van Solo vertolkt, zal voor Solo: A Star Wars Story niet die rol op zich nemen. Hij is logischerwijs te oud om de jonge Han te spelen. Alden Ehrenreich, bekend van Hail, Caesar!, kruipt in Solo's huid voor de nieuwe film.

  Alhoewel alle ogen gericht zijn op Star Wars The Last Jedi, die vanaf 13 december in Nederland draait, is er genoeg bekend over aankomende, niet officieel onthulde Star Wars films. Zo werd er voor Episode 9, de opvolger van The Last Jedi, al een nieuwe regisseur aangesteld. Ook de release van die film is al bekend: 20 december 2019.

  Solo: A Star Wars Story draait vanaf 25 mei 2018 in de bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.