Han Solo acteur voor de Han Solo film in 2018 bekend

  Na maanden van speculatie en geruchten is er nu eindelijk een echte naam te noemen die de rol van Han Solo op zich zal nemen. De jonge actuer Alden Ehrenreich is naar voren geschoven als de Han Solo acteur voor de aankomende Han Solo film.

  De geruchten rondom de acteur die deze rol op zich moet nemen was in volle gang vanaf het moment dat Disney bekend maakte dat er een film zou komen over Han Solo zelf. In een vroeg stadium was er al bekend dat de film zich zou gaan afspelen in de tijdsperiode tussen Star Wars Episode III en Star Wars Episode IV. Dit bracht de discussie op gang wie de Han Solo acteur moest worden.

  Alden Ehrenreich is de nieuwe Han Solo acteur

  De keuze is nu dus gevallen op de enigzins onbekende acteur Alden Ehrenreich. Ehrenreich is pas bezig met acteren sinds 2009 en heeft nog weinig grote rollen weten te bemachtigen. De film waar Ehrenrecih het meeste van bekend is is waarschijnlijk Hail Ceasar!, de comedy film over hollywoord acteurs in de jaren '50 van de vorige eeuw.

  Het bericht moet nog officieel bevestigd worden door Lucasfilm en Disney, maar meerdere bronnen bevestigen het bericht al dus de officiele bevestiging van de eigenaren van Star Wars zal niet lang op zich laten wachten. Er is verder nog niet veel bekend over de aankomende Star Wars film over Han Solo. Een van de weinige dingen die we wel weten is dat het zal afspelen in de periode tussen Episode III en IV en dat het verhaal in de film gedeeltelijk gaat over de eerste onmoetingen tussen Han Solo en Chewbacca.

  De film heeft op dit moment nog geen titel en naast de Han Solo acteur zijn er nog geen andere acteurs bevestigd. De Han Solo film moet op 25 mei 2018 uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.