Halo Wars 2 DLC komt volgende maand beschikbaar

  De nieuwe Halo Wars 2 DLC komt in september uit voor de PC en Xbox One. De uitbreiding heet 'Awakening the Nightmare' en introduceert een nieuwe gamemodus. Ook zal er een nieuwe campaign toegevoegd worden.

  De exacte releasedatum waarop het nieuwe uitbreidingspakket uitkomt is 26 september. Awakening the Nightmare werd vandaag op gamescom aangekondigd. De nieuwe campaign heeft nog geen nieuwe naam maar de nieuwe gamemodus heet Terminus Firefight.

  Halo Wars 2 DLC details

  Halo Wars 2 kwam uit voor de PC en Xbox One in februari van dit jaar. De uitbreiding zal zich een paar maanden na het einde van de originele game afspelen. De oorlog om de controle over de Ark gaat door en zal ook in de DLC uitgebreid worden. De omschrijving van de nieuwe DLC is als volgt:

  'De Banished willen alles er aan doen om Captain Cutter en de dappere strijders van de UNSC Spirit of Fire te verslaan. Op hun weg naar de oorlog komen de Banished erachter dat dit serieuze consequenties heeft. Deze gevolgen komen in de vorm van de Flood.'

  Andere nieuwe features, zoals de Spectator Mode en Arena, zijn nog niet beschikbaar. Binnenkort zal dat wel zo zijn en kunnen gamers andere spelers live in actie zien. Daarnaast kunnen zij in Xbox Live toernooien deelnemen om zichzelf te testen tegen andere deelnemers.

  Halo Wars 2 review

  In onze Halo Wars 2 review beoordelen wij het spel met een 7,5. Wij vinden dat de game een oerdegelijk vervolg is op Halo Wars en is mede daardoor een feest der herkenning voor de fans. Daarbij draait en speelt het spel heerlijk weg en is de spelmodus Blitz een welkome aanvulling.

  Aan Halo Wars 2 zitten ook wat mindere punten, zo stelt de verhaalmodus behoorlijk teleur. Daarnaast worden grondstoffen irrelevant en zijn veel maps saai en inspiratieloos.

  Halo Wars 2

  Verkijgbaar vanaf 21 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.