Halo Wars 2 Blitz Beta begint op 20 januari

  Veel fans hebben er lang op zitten te wachten, maar binnenkort kunnen we aan de slag met de beta voor Halo Wars 2. Spelers krijgen vanaf 20 januari toegang tot een nieuwe spelmodus tijdens de Halo Wars 2 Blitz Beta.

  Tijdens de Halo Wars 2 Blitz Beta krijgen Windows 10 en Xbox One gebruikers de kans om de nieuwe Halo Wars 2 gamemodus te spelen. Blitz is een kaartspelmodus die een andere blik op Halo Wars zal werpen. Het is namelijk een combinatie van tactische gevechten met strategie├źn, op basis van kaarten.

  In de Halo Wars 2 Blitz Beta zul je dus het beste deck met kaarten op moeten bouwen, zodat jij het sterkste uit de strijd zal komen. Dit doe je door nieuwe voertuigen en troepen te verzamelen. Wanneer je ze tactisch op het veld plaatst, zul jij als laatste overblijven en zegevieren.

  De beta gaat op 20 januari van start en zal tot en met 30 januari speelbaar zijn. Het is alleen mogelijk om Blitz te spelen, maar je kunt deze modus op verschillende manieren aanpassen. Zo is het mogelijk om Blitz 1v1, 2v2 of 3v3 te spelen.

  Halo Wars 2 Blitz Beta levert extra's op bij release

  Hoewel je na de beta al je progressie verliest, zul je na het spelen van de beta in aanmerking komen voor extra's. Wanneer de volledige game in februari uitkomt, krijg je namelijk twee bonuspakketjes met kaarten. Naast extra speelervaring, zul je dan ook nog een voorsprong op je tegenstanders hebben op het gebied van kaarten.

  Bij de release van Halo Wars 2 op 21 februari zullen er nog veel meer modi aanwezig zijn. Zo krijg je toegang tot een campaign die zowel singleplayer als co-op te spelen is, maar heb je ook de mogelijkheid om meer multiplayermodi te spelen als Domination, Strongholds en Deathmatch.

  Halo Wars 2

  Verkijgbaar vanaf 21 february 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.