Halo TV serie wordt een feit en is in ontwikkeling

  Showtime werkt aan een Halo TV serie. De televisieserie moet je meenemen naar de wereld die eerder al met de games op de kaart is gezet. In 2019 gaat de serie in productie.

  Eerder waren er al berichten dat Showtime aan een nieuwe Halo televisieserie werkt. Na een flinke tijd stilte wakkerde dit de vraag op of de Halo serie nog steeds in productie was. Nu zijn er flink wat details bekendgemaakt.

  Halo TV serie

  Er komen op zijn minst 10 afleveringen van de serie en bij succes zal de serie worden verlengd. In de serie wordt een conflict ter sprake gebracht dat plaatsvindt in de 26e eeuw. Een buitenaards ras en de mensheid hebben bonje met elkaar en dit kan met veel geweld straks worden uitgevochten. Al de Halo actie wordt tot stand gebracht door het regiewerk van Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) en Kyle Killen (van NBC's serie Awake).

  Het kan nog even duren voor deze nieuwe serie op de buis komt. Niet alleen zal hij eerst in het buitenland worden uitgezonden ook lijkt er nog een lang productieproces vooraf te gaan. Tot die tijd zullen Halo fans zich dus nog even moeten vermaken met enkel de games. Dat lijkt trouwens prima mogelijk, want in de Halo 5 review kreeg de laatste game een 8.0 plus er kan worden uitgekeken naar het nieuwste deel: Halo Infinite.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.