Halo The Master Chief Collection Patch brengt nieuwe content

  Gister is er een nieuwe Halo The Master Chief Collection Patch uitgekomen die een aantal verbeteringen doorvoert en nieuwe content levert.

  Vorige maand kwam The Master Chief Collection uit op de Xbox One, maar Spartan Ops zou later uitkomen. Dit is gister gebeurd en voegt tien episodes van de co-op campaign van Halo 4.

  Halo The Master Chief Collection Patch

  Naast bovenstaande nieuwe content zijn er ook wat problemen met de online matchmaking gefixt. Matches beginnen nu als de teams evenredig zijn verdeeld. Als spelers de game verlaten voordat de ronde is afgelopen worden ze als verliezers aangemerkt.

  Ook het vastlopen tijdens het "joining session"-bericht zou gerepareerd moeten zijn, naast een checkpointprobleem in Halo 2 Anniversary. Bekijk de volledige Halo The Master Chief Collection patch notes hier.

  Vrijdag kondigde ontwikkelaar 343 Industries ook aan dat mensen die tussen 11 november en 19 december Halo The Master Chief Collection hebben gespeeld, gratis de remastered versie van Halo 3 ODST krijgen zodra deze uitkomt in de lente. Dit is een goedmakertje voor alle problemen rond de launch van The Master Chief Collection.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.