Halo The Master Chief Collection patch beta geannuleerd

  Een nieuwe update van de Halo The Master Chief Collection zal toch niet in betafase te testen zijn. De reden hiervoor is dat de game nog best wel wat problemen heeft. Ook waren fans niet weg van het idee dat ze tijdens het testen moeten wachten op aanvullende updates.

  Na verder overleg heeft het team van 343 besloten dat de laatste testen van de content update intern zullen worden voltooid. Er zal dus geen beta test komen voor Halo The Master Chief Collection. Ook kwam hieruit dat de beta testen ervoor zullen zorgen dat de publieke publicatie van de content update pas later beschikbaar zal zijn. Als laatst kwamen er wat uitdagingen kijken rondom de CU beta die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat er compleet vanaf wordt gezien.

  343 laat het volgende weten in een bericht op Halo Waypoint.

  Uiteindelijk zal dit plan ons de mogelijkheid bieden om de zo vloeiend mogelijke ervaring te bieden en we verzekeren dat de volgende content update zo snel mogelijk beschikbaar is.

  Goedmakertje voor zwakke lancering Halo The Master Chief Collection

  Als verontschuldiging voor de zwakke lancering van Halo: The Master Chief Collection, zijn 383 en Certain Affinity bezig met de remake van de multiplayer map Relic van Halo 2: Anniversary. Hierboven vind je de link naar beelden van het concept.

  Eerder schreef Rob een review over Halo: The Master Chief Collection op de Xbox, deze kreeg als cijfer een 9.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.