Halo The Master Chief Collection multiplayer update

  Ontwikkelaar 343 Industries komt met een update om de multiplayer in Halo The Master Chief Collection te verbeteren. Deze update hoef je niet zelf te downloaden.

  Eerder vandaag bleek dat de matchmaking in Halo The Master Chief Collection niet optimaal werkte. Spelers moesten heel lang wachten om verbinding te krijgen tot het spel en er werden amper matches gevonden. Microsoft liet vanochtend via Xbox Live Status weten met deze problemen aan de slag te gaan, en het eerste resultaat is inmiddels online in de vorm van een update.

  Halo The Master Chief Collection update voor betere matchmaking

  In een bericht dat 343 Industries op Halo Waypoint publiceerde, wordt duidelijk dat deze update nog niet alle problemen oplost: er is slechts sprake van wat verbetering, maar Microsoft is nog druk bezig om de Halo-ervaring optimaal te maken. De update is uitgevoerd aan de kant van de servers, wat betekent dat je deze niet speciaal hoeft te downloaden. Verder laat ontwikkelaar 343 Industries weten dat het verbeteren van de multiplayer op dit moment de hoogste prioriteit heeft.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.