Halo Spartan Strike release vertraagd door problemen Master Chief Collection

  De aanhoudende problemen van Halo: The Master Chief Collection zorgen ervoor dat de Halo Spartan Strike release vertraagd is. Het is niet duidelijk wanneer Spartan Strike precies zal gaan verschijnen.

  Halo Spartan Strike was gepland voor een release op 12 december van dit jaar. Helaas werd op het Halo Waypoint blog duidelijk dat alle manschappen worden ingezet om de problemen met de matchmaking van Halo: The Master Chief Collection op te lossen. Helaas loopt Spartan Strike - voor de mobiele platformen en PC - hierdoor vertraging op.

  "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe Halo-titel, maar onze belofte om de matchmaking problemen met de Halo: The Master Chief Collection op te lossen staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Helaas hebben we hierdoor de release van Halo: Spartan Strike moeten doorschuiven naar begin 2015," aldus het bericht op Halo Waypoint.

  Problemen leiden tot vertraging Halo Spartan Strike release

  Halo Spartan Strike is de opvolger van Halo: Spartan Assault voor de mobiele platformen, PC en Xbox One. Je gaat in het spel op pad om de Covenant een kopje kleiner te maken.

  De problemen met de Master Chief Collection houden niet op. Afgelopen weekend kwam er onverwachts een nieuwe patch online.

  Halo: Spartan Strike

  Verkijgbaar vanaf 12 december 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.