Halo Recruit brengt Mixed Reality

  343 Industries en Microsoft hebben Halo Recruit aangekondigd. Zelf noemen ze het geen game, niet eens een deel van een game. Maar wat is het dan wel?

  Halo Recruit is een Mixed Reality project dat omschreven wordt door 343 als een introductie voor de wereld van Halo. Er zullen verschillende iconische personages voorbij komen met enkele wapens en de Warthog. Daarnaast kunnen spelers oog in oog komen te staan met een Elite.

  Halo Recruit deze maand te downloaden

  Kiki Wolfkill, een woordvoerder van 343 zegt eerst sceptisch te zijn geweest over virtual reality.

  “Het idee om een hoofdtelefoon op te zetten leek claustrofobisch en de belofte om echt een virtuele ruimte te bewonderen voelde ver weg… Ik had het verkeerd.”

  Wolfkill zegt blij te zijn met de samenwerking tussen 343 industries en Microsoft. Ze beginnen nog maar net, maar zijn heel enthousiast om in de toekomst meer van de technologie te verkennen.

  Halo Recruit zal beschikbaar komen voor fans om uit te proberen in Microsoft Store en als gratis download van de Windows Store. Vanaf 17 oktober is het te downloaden, een Windows MR headset is vereist om te spelen.

  Weet je niet zo goed het verschil tussen virtual reality en augmented reality? Lees dan onze augmented reality vs. virtual reality special voor meer duidelijkheid.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.