Halo Master Chief Collection update - rumble playlist komt terug

  De Halo 2: Anniversary rumble playlist, die laatst uit de lijst met playlists werd gehaald, is nu terug in Halo The Master Chief Collection middels een update. Dat laat ontwikkelaar 343 Industries weten.

  Op Halo Waypoint staat een enorme waslijst aan updates voor Halo The Master Chief Collection. De meest recente update uit deze lijst is de terugkeer van de Halo 2: Anniversary rumble playlist.

  De playlist heeft een maximum van tien spelers, en ook deze playlist ondersteunt nog geen ranking. 343 Industries geeft aan de playlist aan te passen naar maximaal acht personen, en ranking toe te voegen, zodra de langdurige matchmaking problemen opgelost zijn.

  De playlist bestaat uit verschillende Free For All speltypes. Vanwege de aanhoudende matchmaking problemen zoals het opsplitsen van de party en de oneven teams, komt deze playlist met speltypes die hier niet door worden aangetast.

  Halo The Master Chief Collection update - werkt nog steeds niet optimaal

  Verder komt 343 Industries met wat tips die je thuis kunnen helpen om een betere Halo-ervaring te krijgen, terwijl zij werken aan nieuwe bugfixes en updates.

  1. Zet je NAT op 'open'
  Spelers met een open NAT hebben de meeste kans op succes in matchmaking. Voor hulp met het openen van je NAT, stuurt 343 Industries je door naar de NAT-pagina op de website van Xbox.

  2. Airport Extreme Router problemen
  Spelers die een Apple Airport router gebruiken hebben meer moeite met matchmaking. Om je instellingen voor Xbox One te optimaliseren voer je de volgende stappen uit:
  • Open Airport Utility
  • Ga naar ”Network”
  • Klik “Network Options” onderaan en klik dan op "Allow Teredo tunnels"

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.