Halo Master Chief Collection patch verbetert matchmaking nu echt

  Er is weer een nieuwe Halo Master Chief Collection patch die de problemen rond matchmaking moet verhelpen. Spelers ervaren daar nog steeds ellenlange wachtrijen, maar daar komt nu verandering in.

  Halo The Master Chief Collection is al bijna een maand uit, maar is nog steeds niet in topvorm. De game kende sinds de launch meerdere problemen wanneer spelers online wilde spelen, waarbij het langer duurde om in een potje te komen dan om een potje uit te spelen.

  Verschillende updates zijn nu al gelanceerd, maar niet allemaal met succes. Deze update, die vanaf nu te downloaden is, zal de balans in team verbeteren om een vloeiender geheel te maken. Het probleem dat potjes beginnen met een oneven aantal spelers, wordt volgende week opgelost met een andere patch, meldt Halo The Master Chief Collection-maker 343 Insdustries.

  Halo Master Chief Collection patch veranderingen

  De update zal onder andere een verandering brengen in wanneer potjes beginnen; deze kunnen vanaf nu ook worden gestart wanneer het minimum aantal spelers aanwezig is, zodat je sneller aan een potje begint. Op Halo Waypoint staat volledig overzicht van de veranderingen die met deze patch worden doorgevoerd.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.