Halo Master Chief Collection patch fixt matchmaking

  Er is wederom een nieuwe Halo Master Chief Collection patch gearriveerd, maar is dit de patch der patches die alle problemen met de matchmaking moet gaan oplossen?

  Fans van Halo die al langere tijd elkaar in het gezicht willen schieten online hebben daar veel moeite mee gehad. De lange wachttijden bij matchmaking belemmerde een vloeiende online ervaring. Ontwikkelaar 343 Industries heeft de laatste tijd al meerde patches voor de game uitgebracht, maar volgens gamers losten deze de problemen niet op. In een nieuwe post op Halo Waypoint laat 343 Industries het volgende weten over de nieuwe Halo Master Chief Collection patch:

  Deze content update verhelpt een aantal matchmaking problemen, lost verschillende bugs in verband met UI en het party-systeem op en verbetert ook de algehele stabiliteit. Terwijl deze update verschillende verbeteringen bevat, blijven we werken aan extra content updates die uitgebracht zullen worden om verder problemen aan te pakken.

  Halo Master Chief Collection patch-mania

  Er zijn sinds de release van Halo The Master Chief Collection al een groot aantal patches voor de game uitgebracht, maar hoe deze nieuwste patch het ervan af brengt. Hebben jullie de nieuwste patch al gedownload? Zo ja, laat ons weten hoe de patch werkt voor jou!

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.