Halo Master Chief Collection komt in september naar Game Pass

  Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Halo Master Chief Collection in september naar de Xbox Game Pass komt. In de collectie zitten de eerste vier Halo games bij elkaar.

  Vanaf 1 september kunnen spelers een de slag met de Master Chief Collection. Microsoft heeft het tijdens een gamescom aflevering van Inside Xbox aangekondigd. Deze Xbox Inside was via een livestream te volgen en is nu op YouTube te bekijken.

  Verbeteringen Halo Master Chief Collection voor Xbox One X

  Verder komen er ook verbeteringen voor de Xbox One X versie van de game. Het spel zou sneller moeten laden en verbeterde matchmaking en offline LAN moeten krijgen. De collectie zal met 4K resolutie en HDR werken. Voor de collectie is ook een nieuwe trailer uitgebracht, deze is bovenaan de pagina te bekijken.

  De Master Chief Collection bundel werd in november 2014 uitgebracht voor de Xbox One. In onze review zijn we super positief over de game en geven we het spel een dikke 9. Mocht je niet in bezit zijn van de Xbox Game Pass dan is de collectie alsnog te koop voor 29,95 euro.

  Gratis spelen

  De Halo Master Chief Collection komt dus 1 september naar de Xbox Game Pass. Iedereen die een abonnement heeft voor de pas kan de games dan gratis downloaden.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.