Halo Master Chief Collection spelers krijgen compensatie voor bugs

  De aanhoudende problemen met Halo Master Chief Collection hebben ervoor gezorgd dat ontwikkelaar 343 Industries gratis goedmakertjes geeft aan de spelers. Een van deze goedmakertjes is een geremasterde Halo 3: ODST.

  Dit laat de ontwikkelaar weten via Halo Waypoint. In een bericht aan de spelers staat onder meer dat 343 Industries de fans erg dankbaar is voor hun geduld:

  Deze ervaring heeft de nadruk gelegd op hoe we als studio beter kunnen -en moeten- presteren voor Xbox fans over de hele wereld. We zijn zo dankbaar voor onze fans die ons bij hebben gestaan en we waarderen al jullie geduld terwijl wij aan de problemen werkten. Als blijk van onze waardering en om de fans te bedanken, geven wij de volgende producten gratis weg. - Bonnie Ross, 343 Industries

  De volgende goedmakertjes zijn beschikbaar voor iedereen die Halo The Master Chief Collection tussen de releasedatum en 19 december gespeeld heeft:

  • Een maand Xbox Live Gold
  • Een exclusieve in-game nameplate
  • Een exclusieve in-game avatar

  Halo 3: ODST komt naar Halo The Master Chief Collection

  Maar dit zijn niet de enige goedmakertjes waar 343 Industires mee aan komt zetten. In het bericht staat namelijk ook dat, als een extra bonus, zowel de Halo 3: ODST campaign als de map Relic uit Halo 2: Anniversary naar het spel komen. Ook de Halo 3: ODST campaign is gratis voor iedereen die het spel heeft gespeeld tussen de releasedatum en 19 december.

  343 Industries laat weten net te zijn begonnen met de ontwikkeling van de Halo 3: ODST campaign. Deze campaign zal beschikbaar zijn in Halo The Master Chief Collection, en is te spelen in 1080p resolutie en 60fps.

  Halo The Master Chief Collection volgt Ubisoft en Sony na

  Het is niet de eerste keer dit jaar dat een ontwikkelaar goedmakertjes aanbiedt aan de spelers vanwege problemen met het spel. Zo gaf Ubisoft vanwege de problemen met Assassin's Creed gratis DLC of zelfs complete spellen weg. Ook de release van driveclub kampte met veel problemen, waarna over werd gegaan op gratis DLC als compensatie voor de problemen.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.