Halo Infinite wordt launch titel voor Project Scarlett, ook naar PC en Xbox One

  Als afsluiter van de E3 2019 Microsoft persconferentie werd een nieuwe trailer voor Halo Infinite onthuld. De trailer toonde onder andere de Master Chief op een Halo ring. Halo Infinite komt eind 2020 uit als lancerings titel voor Project Scarlett, de nieuwe Xbox.

  Wat is er allemaal te zien in de nieuwe Halo Infinite trailer?

  De trailer begint met een UNSC-piloot die wakker wordt in een ruimteschip met technische problemen. Even later gaan we vooruit in de tijd en is er te zien dat de piloot schijnbaar al voor langere tijd vastzit op het schip. Als er vervolgens een signaal afgaat en de piloot gaat kijken wat er aan de hand is, zien we eindelijk de enige echte Master Chief.

  Vanuit first-person view krijgen we te zien hoe de piloot de Master Chief helpt met opstarten, iets dat erg doet denken aan het opstartproces in de eerste paar minuten van de eerdere Halo-games. Opvallend is dat de Chief een chip in zijn handen heeft. Dit is vermoedelijk de chip van Cortana.

  Wanneer de Chief erachter komt dat hij zich in de buurt van een Halo ring bevindt, maakt hij zich klaar voor een sprong uit het schip terwijl hij de woorden "we need to fight" uitspreekt. Als laatste krijgen we nog beelden te zien van Chief in de Control Room van de Halo ring en horen we de stem van Cortana.

  Halo Infinite is launch titel voor Project Scarlett

  Halo Infinite is het nieuwste deel uit de Halo-reeks en de game lijkt qua stijl weer terug te keren naar de Halo-titels die door Bungie gemaakt werden. In deze nieuwe Halo Infinite trailer is nog niet te zien of Infinite open wereld of semi-open wereld gaat worden. Volgens geruchten kan dit wel het geval zijn.

  Halo Infinite komt eind 2020 uit voor de Xbox One, PC en het nieuwe Project Scarlett.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.