Halo Infinite early access details duidelijker vertoond in livestream

  De Halo Infinite early access krijgt steeds meer vorm. Ontwikkelaars Microsoft en 343 Industries hielden woensdag een livestream om meer duidelijk te geven rondom Halo Infinite en de aankomende bèta, of eigenlijk early access. Wat houdt die early access nou daadwerkelijk in?

  343 Industries

  De vervroegde toegang wordt door 343 Industries ook wel de ‘flighting program’ genoemd, een testprogramma. In het begin van de testfase zullen een paar spelers toegang krijgen tot het testprogramma. “Verschillende lagen van de community zullen de mogelijkheid krijgen om verschillende dingen in de game te spelen terwijl de game zich verder ontwikkelt”, aldus de 343 Industries community directeur Brian Jarrard.

  Chris Lee, 343’s FPS-hoofd, zei over de early access: “Het testprogramma is niet hetzelfde als een bèta, net als bij Halo 5 het geval was voor een paar weken. We willen een relatie (met de spelers) opbouwen en daarop bouwen. Spelers geven ons gedurende de testperiode feedback en wij geven constante updates.”

  Het testprogramma heeft nog geen officiële begindatum, maar 343 Industries geeft aan dat spelers zich al in de nabije toekomst kunnen opgeven voor de early access. Zodat ze, tegen die tijd, mee kunnen helpen aan de ontwikkeling van Halo Infinite. Halo Infinite werd dit jaar op E3 onthuld, bekijk de trailer bovenaan in het artikel.

  Halo Infinite early access niet enige nieuws

  Tijdens de livestream werd er ook meer duidelijk over hoe de ontwikkelaars met de Windows PC-versie van Halo Infinite omgaan. 343 Industries geeft specifiek aan dat de PC-versie van het populaire sci-fi spel de prioriteit heeft. Zo gaat het bedrijf zich bijvoorbeeld richten op het voorkomen van cheaten en dergelijke.

  Halo Infinite krijgt net als voorgaande Halo games, behalve Halo 5, de unieke Halo feature: 4-speler-splitscreen. Daarnaast gaan de ontwikkelaars ook kijken naar cosmetic items voor in Halo Infinite. Spelers die op Halo 5 level 152 bereiken, krijgen op Halo Infinite speciale beloningen in Halo Infinite. Welke beloningen dat zijn, is nog niet bekend.

  Kijk de volledige livestream over Halo Infinite terug voor meerdere details over de game. Wil je nog eens terugblikken op Halo 5? Lees dan onze Halo 5 review en bereid je alvast optimaal voor op Halo Infinite. Halo Infinite is nu al te pre-orderen voor Xbox One en PC.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.