Halo 6 onthulling niet op E3 dit jaar

  Er komt geen Halo 6 onthulling op de E3. Dat maakte community manager Brian Jarrard bekend. Hij vertelde dit als antwoord op een vraag op Reddit.

  Dit is geen goed nieuws voor de mensen die met smart zitten te wachten op het nieuwe deel uit de serie. Het lijkt erop alsof het nog wel even duurt voordat Halo 6 te spelen is.

  Halo 6 onthulling laat nog even op zich wachten

  Jarrard laat wel weten dat er iets met Halo wordt gedaan op de E3, maar dat het niets te maken heeft met Halo 6. Mensen die hopen op een soortgelijke reveal van Halo 5 op de E3 hebben dus pech. Wel is nog maar de vraag wat er dan op de E3 van Halo te zien is.

  Eerder werd al bekend dat er dit jaar geen first-person Halo komt. Dit nieuws maakte Phil Spencer destijds bekend. Velen hoopten nog dat Halo 3 Anniversary zou worden aangekondigd voor dit jaar, maar dat nieuws werd ook ontkracht.

  Afgelopen jaar kwam Halo Wars 2 uit voor Xbox One en PC. Deze game kreeg in onze review een 7.5. Wij vonden het een oerdegelijk vervolg op de eerste Halo Wars.

  De laatste first-person Halo was Halo 5 Guardians. Deze game kwam uit in 2015. In onze review gaven we het spel een 8. We vonden het destijds jammer dat de game niet veel om Master Chief draaide.

  Halo 5: Guardians

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.