Halo 5 Guardians PC release komt misschien toch nog

  De box art van Halo 5 Guardians is veranderd op Amazon. Eerst stond er ‘Alleen voor Xbox One’ en dat is nu dus veranderd in 'Xbox One console exclusive'. Dit zou dus kunnen betekenen dat Halo 5 Guardians PC release toch nog gaat komen.

  Over het algemeen betekent 'Xbox One console exclusives' dat de game exclusief voor de Xbox One beschikbaar is, maar het spel kan ook worden gedownload in de Microsoft Store. Een voorbeeld hiervan is Quantum Break, dat in 2016 uitkwam voor de PC en Xbox One. Op deze game stond ook Xbox One console exclusief.

  Halo 5 pc release

  Halo 5 Guardians PC release

  Microsoft is de laatste jaren heel veel bezig met het aankondigen van Xbox One console exclusieve games die cross-play ondersteunen. Tot dusver zijn dat grote games zoals, Forza Horizon 3, Gears of War 4, Sea of Thieves en Killer Instinct. Halo ontbreekt nog altijd uit dit rijtje, maar komt die Halo 5 Guardians PC release binnenkort toch.

  Halo Infinite is het volgende deel uit de Halo serie en het vervolg op Halo 5 Guardians. De verhaallijn van het spel is al sinds 2015 in productie. De ontwikkelaars, 343 Industries, geven aan dat het verhaal van Halo Infinite veel menselijker is dan het verhaal van Halo 5 Guardians. Daarnaast wordt de focus meer gelegd op Master Chief. De trailer die werd laten zien tijdens E3 2018 was geen trailer voor Halo Infinite, maar voor de game engine die gaat worden gebruikt tijdens het ontwikkelen van de nieuwe game.

  De nieuwe Halo game wordt ontwikkeld op een nieuwe engine genaamd, Slipspace Engine. Ook deze engine is ontwikkeld door 343 Industries en dit heeft meerdere jaren geduurd. Halo Infinite is de eerste game die gebruikt maakt van deze nieuwe SlipSpace Engine.

  Weinig Halo Infinite details

  Microsoft heeft nog niets bekendgemaakt over een eventuele releasedatum van Halo Infinite. Wel is bekend dat de ontwikkeling van een nieuwe Halo game over het algemeen drie jaar duurt. Dat zou betekenen dat het spel aan het einde van 2018 uit zou moeten komen, maar dit is op dit moment niet meer realistisch.

  Tot nu toe is er nog niets bevestigd door Microsoft, dus toch die tijd kun je deze Xbox One Exclusives spelen!

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.