Halo 5 Guardians beta vandaag voor Xbox One

  Hoewel de Halo 5 Guardians beta eigenlijk pas op 29 december begint, kunnen deelnemers aan het Xbox One Preview programma de beta vandaag al spelen.

  Deze gelukkige groep kan de Halo 5 Guardians beta vanaf vandaag tot zondag 21 december spelen, om zo een voorsprong te krijgen op de andere spelers. De speciale beta duurt drie dagen en bevat content uit de eerste week van de gewone multiplayer beta. Doe je niet mee aan dit Preview programma, dan begint de beta gewoon op 29 december.

  Het Xbox One Preview programma, wat is dat?

  Het Preview programma is een groep gebruikers die verschillende Xbox One updates mag uittesten. Deze deelnemers worden gekozen door Microsoft en je kan alleen via uitnodiging door Microsoft meedoen aan het programma. Helaas zit het er dus niet in om mee te doen aan het programma voor de Halo 5 Guardians beta.

  Word je geselecteerd voor het programma, dan ontvang je een Xbox Live bericht dat je kan openen op de Xbox One, de Xbox 360 of op de officiële site van Xbox. Dit bericht bevat een code die verbonden is aan jouw eigen account. Wanneer je die code inwisselt, kan je de registratie-app op de Xbox One downloaden. Wanneer je dit hebt gedaan kan je worden uitgenodigd voor het testen van updates, en blijkbaar dus ook beta's.

  Nog even wachten op de Halo 5 Guardians beta

  De 'gewone' gamers moeten dus nog even wachten op de beta, die er 29 december aankomt. De Halo 5 Guardians beta duurt tot 18 januari. Laatst werd overigens de grootte van de beta bekend: het is een download van ruim 10 gigabyte.

  Halo 5: Guardians

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.