Halloween trailer online gezet - 40 jaar later en nog steeds bibberen

  De nieuwste Halloween trailer is online gezet. De nieuwste film is een opvolging van de film die in 1978 werd uitgebracht en speelt zich af 40 jaar na alles wat er heeft plaatsgevonden in de eerste film.

  Eerder werd al bekendgemaakt dat er een nieuwe Halloween film aan zou komen. Nu is eindelijk de trailer uitgebracht waar het verhaal van de film goed te zien is en de geruchten over verschillende plots bevestigd wordt.

  De Halloween Trailer

  De nieuwste trailer van Halloween zorgt voor duidelijkheid over de plots waar geruchten over waren. Zoals eerder bekend werd, neemt de film plaats 40 jaar na Michael Myers' massamoorden. Het lukt Michael Myers om te ontsnappen uit de zwaarbewaakte instelling waar hij zich in bevindt, waarna hij weer begint met de moorden. Opnieuw gaat hij op zoek naar Laurie Strode, die hij 40 jaar geleden ook bijna had vermoord, maar het blijkt dat Laurie ook nog snakt naar wraak voor Michael.

  Heb je zin in nog meer horrorfilms? Dan hebben we hier de top 5 horror films. Als je iets wil met meer realisme, dan zijn hier de engste horror documentaires.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.