Half Life patch na negentien jaar plots uitgebracht

  Half Life patch is negentien jaar na release van de game uit het niets uitgekomen. De patch werd vannacht via Steam beschikbaar gesteld. De originele Half-Life kwam in 1998 uit voor de PC.

  Niemand die het verwachtte en geen aankondiging en toch was die daar, de patch voor Half-Life. De patch verhelpt vooral problemen waar vooral ontwikkelaars van mods tegenaan lopen tijdens het ontwikkelproces. Dit kan een tegemoetkoming van Valve zijn om het leven van deze ontwikkelaars makkelijker te maken. Het is wel de vraag of er zoveel mods nog ontwikkeld worden voor de game aangezien Half-Life 2 ook beschikbaar is.

  Half Life patch details

  De patch verhelpt naast problemen in het bestandsysteem van de game ook een veelvoorkomende crash. PC's kunnen crashen wanneer je in-game snel van wapen blijft wisselen. Aan dat probleem is nu een einde gemaakt.

  Fans van de serie hoeven zich waarschijnlijk niet te verheugen op een nieuwe Half-Life. De patch laat, op het eerste oog, niets zien over een Half-Life 3. Maar zeker kunnen wij niet zijn aangezien er nog geen nieuws is van eventuele dataminers die de alle bestanden van de patch doorzocht hebben.

  Ander mogelijk Half Life nieuws

  Valve News Network kwam enkele tijd geleden met het nieuws naar buiten dat er wellicht een Half Life VR titel in de maak is. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit geen Half Life 3 maar wel een game die zich afspeelt in het universum van Half Life.

  Ook hier zorgden dataminers voor het nieuws, zij stuitten namelijk op codes van Steam waarin een project werd genoemd met de titel HL VR. Officieel is er nooit iets naar buiten gekomen over de desbetreffende titel.

  Sinds een jaar kun je samen met een vriend of vriendin Half Life spelen. De co-op modus is namelijk toegevoegd aan het spel en is sinds 22 januari te downloaden. Het originele verhaal is aangepast om het met meerdere personen te kunnen spelen.

  Half-Life

  Verkijgbaar vanaf 20 november 1998

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.