Half-Life 3 en Left 4 Dead 3 bijna bevestigd

  Minh Le, de medebedenker van Counter-Strike, vertelt welke veelbelovende games hij heeft gezien bij Valve. Zo heeft hij concept art van Half-Life 3 gezien en zegt hij dat Left 4 Dead 3 er enorm goed uitziet.

  Al deze info komt uit een interview dat goRGNtv met Le hield via Twitch. Op ongeveer 33:55 begint Le over de zaken die hij gezien heeft bij Valve. Hij gaat niet in op details omdat hij er vrijwel zeker van is dat dit niet mag. Wel licht hij dus een tipje van de sluier op.

  Toen de interviewer vroeg naar Half-Life 3 gaf Le het volgende antwoord:

  "Het voelt alsof er momenteel een laser op mijn hoofd zit! Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik het daar over kan hebben, maar ik denk dat iedereen wel weet dat men momenteel werkt aan Half-Life 3. Ik heb wat concept art gezien, maar dat is geen groot nieuws."

  Half-Life 3 is in de maak

  "Ja, ik denk dat ik gerust kan zeggen dat ik iets heb gezien dat lijkt op het Half-Life. En het verbaast dan waarschijnlijk niemand als ik zeg dat ze er momenteel aan werken. Ja, ze werken aan Half-Life 3 en ook heb ik concept art gezien."

  Over Left 4 Dead 3 kreeg hij meer te zien. Hij geeft aan dat de game er geweldig uitzag en vooral omdat hij het eerste deel nog van vroeger kent en deze een enorme impact had op de industrie.

  Half-Life 3

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.