H1Z1 krijgt nieuwe mode - Free-for-all deathmatch met 50 spelers

  De Battle Royale game H1Z1 krijgt een nieuwe mode in zijn nieuwste expansion pack. Deze free-for-all deathmatch zal met 50 spelers kunnen worden gespeeld. Verder zullen er in het derde seizoen van de Battle Pass meer skins beschikbaar worden voor wapens en voertuigen. H1Z1 is gratis te spelen op de PlayStation 4.

  H1Z1 zal een nieuwe 50 spelers free-for-all Deatchmatch mode krijgen. In het nieuwste gratis expansion pack ‘Beyond Royale’, wat 21 februari 2019 uitkomt zal deze beschikbaar zijn. Verder zullen er nieuwe Training
  Grounds beschikbaar zijn en een nieuwe 100 tier Battle Pass. H1Z1 krijgt een nieuwe mode, maar ook een breed scala aan nieuwe skins.

  H1Z1 krijgt nieuwe mode en skins

  De Battle Pass zal meer dan 200 nieuwe items bevatten voor onder andere wapens en voertuigen. Verder zullen er nieuwe emotes beschikbaar worden en negen volledig nieuwe outfits. H1Z1 is de op één na meest gedownloade F2P game op console in 2018 en zit in de top vijf van meest gedownloade F2P games in de Playstation Store sinds zijn release.

  H1Z1 was eerst beschikbaar op PC, waarna de game ook op de Playstation 4 werd uitgebracht. De battle royale game begint als vele uit dit genre door uit een vliegtuig te parachuteren en loot te verzamelen om zo te kunnen overleven. Tot wel 100 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen. Na een tijd begint de map steeds kleiner te worden. Dit wordt gedaan door een giftige gaswolk te verspreiden over de map. Ook kunnen spelers on-the-go items maken door bepaalde items te deconstrueren. Hier kun je bepantsering of first-aid kits mee maken voor je karakter.

  Battle royale

  Het battle royale genre wordt steeds uitgebreider. Games als H1Z1, Fortnite en PUBG zijn razend populair. De nieuwste titel in dit genre Apex Legends brengt veel geliefde features van verschillende battle royale modes bij elkaar. Zo kan je net als in H1Z1, on-the-go aanpassingen maken aan je wapen en speel je net als alle battle royale games in squads, waar communicatie zeer belangrijk is. Vooral in Apex Legends wordt hier erg op gefocust. Games als H1Z1, die nu een free-for-all mode heeft kun je alleen spelen. Communicatie in bijvoorbeeld Apex Legends is veel belangrijker.Lees hier onze complete review over Apex Legends.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.