H1Z1 gratis te spelen voor een week op Steam

  Battle Royale games zijn helemaal in, met populaire games als PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite in opmars kunnen de andere battle Royale spellen niet achterblijven. Zo kun je H1Z1 gratis spelen vanaf vandaag voor een periode van zeven dagen.

  Steam

  Dat hebben de ontwikkelaars, Daybreak Game Company, bekendgemaakt op hun eigen site. Het spel zal vanaf vandaag om 7 uur 's avonds gratis te downloaden zijn op Steam, het spel kun je tot 21 december spellen zonder ook maar een cent te hoeven betalen.

  H1Z1 gratis in zijn volledigheid

  Met de proefperiode van zeven dagen komen geen mankementen mee, je kunt dus de hele game zoals ook ieder ander het speelt spelen. Ook zal de progressie die je boekt worden opgeslagen en overgedragen als je besluit om de game te kopen.

  Battle Royale games mogen dan wel populair zijn, ze worden niet altijd even goed ontvangen. H1Z1 werd bijvoorbeeld aan het begin net zo slecht ontvangen als DayZ, maar de game heeft sinds de release grote stappen gemaakt en is één van de betere Battle Royale ames.

  Deze stappen zijn te danken aan Brendan Greene, een onbekende naam maar Greene staat aan de basis van PlayerUnknown's Battlegrounds en heeft ervoor gezorgd door een mod te ontwerpen voor H1Z1 dat het spel door steeds meer spelers werd gespeeld.

  In H1Z1 kun je met 150 spelers tegelijk spelen en met een groep van vijf vrienden tegelijk de strijd aan gaan, dit is meer dan in PlayerUnknown's Battlegrounds. En of je nou fan bent van dit soort games of niet, H1Z1 is het proberen waard!

  H1Z1

  Verkijgbaar vanaf 15 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.