Gwent Thronebreaker release uitgesteld naar 2018

  CD Projekt Red, de ontwikkelaar achter de gerenommeerde The Witcher 3, heeft de Gwent Thronebreaker release uitgesteld naar volgend jaar. De singleplayercampagne heeft meer aandacht nodig en verschijnt nu op een nog onbekende datum.

  Thronebreaker zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen, maar dat gaat dus niet langer op. De ontwikkelaar is er ambitieus mee bezig, want het verhaal schijnt van grote omvang te zijn en zal bovendien zo’n tien tot vijftien uur duren. Om dit te realiseren is er toch meer tijd nodig.

  Gwent Thronebreaker release start nieuw hoofdstuk

  Een nieuw deel van de Witcher-wereld opent zich voor spelers in Gwent Thronebreaker. Het verhaal draait dit keer ook niet om Geralt, aangezien de makers vinden dat hij als lone wolf niet past binnen het thema van de campagne van de card game. In plaats daarvan komen we meer te weten over Meven, de koningin van twee van de Northern Realms. Haar koninkrijk wordt aangevallen en ze zal met haar legers alle zeilen moeten bijzetten om de vijand te verslaan.

  Gwent: The Witcher Card Game is een losstaande collectible card game van CD Projekt Red. Begonnen als onderdeel van The Witcher 3 is het dankzij de grote populariteit onder de spelers uitgegroeid tot een volledige spin-off. Eerder dit jaar was de release van de beta, waardoor spelers al een voorproefje van het spel konden krijgen.

  The Witcher 3 als basis

  We hoeven je waarschijnlijk niets meer te vertellen, maar wil je meer weten van The Witcher 3, lees dan onze The Witcher 3: Wild Hunt Review. De game is uitgekomen in 2015 en één van de beste RPG’s van dit moment. Mocht je meer over Gwent willen lezen, check dan onze preview.

  Gwent The Witcher Card Game

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.