Gwent Nilfgaard wordt de nieuwe factie in het Witcher kaartspel

  Gwent: The Witcher Card Game is op dit moment een van de meest gespeelde kaartgames online. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de nieuwe factie in Gwent Nilfgaard. De factie Nilfgaard is het zuidelijke imperium en zijn de meesters in spionage en verraad.

  Met de nieuwe trailer van CD Projekt Red om de gelegenheid te vieren kom je als Gwent speler op een dramatische en typische Projekt Red manier in aanraking met de mogelijkheden van de nieuwe factie.

  De trailer van de Gwent Nilfgaard kaartspel factie

  Ondanks de dramatische en epische toon van de trailer is Gwent een kaartspel. Gwent is kleiner en meer gereserveerd in echt dan wat de epische beelden doet suggereren. Het kaartspel zit vol mooie achtergrond geluidseffecten en diverse animaties die afspelen als je een goede combinatie speelt. Je kunt de update nu downloaden op PC, Xbox One en PS4.

  Als je nog nooit Gwent hebt gespeeld is er hier een korte samenvatting. Elke speler trekt 10 kaarten van een deck dat bestaat uit 25 tot 40 kaarten. Het grootste deel van de getrokken kaarten bestaan uit units. Deze units hebben een bepaalde kracht waarde als je ze op het spel bord legt.

  De meeste units hebben een specifieke rol: mêlee, ranged of siege en moeten gespeeld worden in de juiste rij. Deze rijen en individuele kaarten kunnen een buff krijgen van speciale kaarten en van de abilities van de andere units.

  De speler wint aan het einde van een ronde door de hoogste aanval punten te hebben. Het spel wordt gewonnen als je als speler twee ronden hebt gewonnen. Gwent is een simpel rekenspel dat door de verschillende kaarten zeer uitdagend gemaakt wordt. Met de komst van de Gwent Nilfgaard factie wordt het nog uitdagender om te winnen.

  Gwent The Witcher Card Game

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.