GWENT beta is om vijf uur van start gegaan

  De GWENT beta is vandaag begonnen. Om vijf uur begon de gesloten beta van de kaartgame uit The Witcher. De GWENT beta werd live onthuld op Twitch.

  Wanneer jij je hebt opgegeven om deel te nemen aan de GWENT beta bestaat er een kans dat je een email hebt ontvangen van CD Projekt RED met daarin de code om de game binnen te halen. Wanneer je nog geen email hebt ontvangen bestaat er alsnog een kans dat je deel mag nemen. De codes worden namelijk in verschillende golven uitgegeven om stress op de servers zo min mogelijk te houden.

  GWENT beta om 5 uur van start gegaan

  GWENT is het kaartspel uit The Witcher 3. Het kaartspel bleek bij veel spelers enorm populair waarop CD Projekt RED besloot om er een standalone game van uit te brengen met meer mogelijkheden dan in The Witcher zelf.

  Op de Twitch pagina van CD Projekt RED zijn ook de eerste echte gameplay beelden van de game te zien. De ontwikkelaars hebben een twee uur lange livestream op de website geplaatst waarin zij gameplay tonen, meer uitleg geven over de game en vragen beantwoorden van kijkers.

  GWENT verschijnt op PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Gwent The Witcher Card Game

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.