'Guerrilla Games werkt aan een nieuwe geheime game'

  Mogelijk werkt ontwikkelaar Guerilla games aan een nieuwe titel. Op de LinkedIn accounts van game-ontwikkelaars Chris Lee en Simon Larouche die ook bij Ubisoft hebben gewerkt, is te zien dat ze nu werken bij Guerrilla Games aan een geheime game.

  Simon Larouche werkt onder andere op dit moment bij Guerrilla Games aan deze mysterieuze geheime game. Simon heeft bij Ubisoft onder andere gewerkt aan Watch Dogs 2 en aan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege.

  Ook game designer Chris Lee heeft zich aangesloten bij het team van Guerrilla Games. Chris Lee heeft net als zijn collega meegewerkt aan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en zal dus gaan helpen bij het maken van de nieuwe onaangekondigde game.

  Identiteit van Guerrilla Games' geheime game niet bekend

  Omdat Guerrilla Games nog geen officiële aankondiging gedaan heeft over de identiteit van de mysterieuze nieuwe game, is het nog niet bekend waar precies aan gewerkt wordt. Het zou kunnen gaan om een vervolg op Horizon Zero Dawn, een nieuwe game in de Killzone-serie of iets compleet nieuws.

  Guerrilla Games is een game-ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Guerrilla Games staat het meest bekend om de Killzone-serie die alleen te krijgen is voor PlayStation consoles. De laatste game die is uitgebracht in deze serie is Killzone: Shadow Fall die ook in onze Shadow Fall review hoog scoorde. Guerrilla Games heeft ook de game Horizon: Zero Dawn ontwikkeld die wij zelfs een 9,7 hebben gegeven in onze Horizon: Zero Dawn review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.