Guardians Of The Galaxy Telltale game komt misschien in 2017

  Eerder kondigde Telltale al een samerwerking aan met Marvel om een game uit te brengen in 2017. Nu lijkt het erop dat het gaat om een Guardians Of The Galaxy Telltale game.

  Telltale is heeft al een opmerkelijk lijst aan titels, zoals Batman, The Walking Dead en Minecraft. Daar lijkt daar binnenkort een bijzondere nieuwe franchise bij te komen. Volgens een gerucht zou er een Guardians Of The Galaxy Telltale game in de maak zijn.

  Guardians Of The Galaxy Telltale game gelekt dankzij staking

  De SAG-AFTRA, de vakbond van stemacteurs, heeft een lijst vrijgegeven met projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. De vakbond ondersteunt een staking voor betere arbeidsvoorwaarden voor haar leden. In de lijst heeft ComicBookMovie een interessante titel gespot.

  Op die lijst staat de Guardians Of The Galaxy: The Videogame a/k/a Blue Harvest, voor het bedrijf O'Farrell Enterprises. Volgens de lijst is dat bedrijf ook verantwoordelijk voor The Walking Dead Season 3.

  Hieruit kan men concluderen dat het hier gaat omk een Guardians Of The Galaxy Telltale game. Voor nu gaat het nog om een gerucht. Er is tot nu toe door nog geen enkele partij gereageerd op het gerucht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.