GTA V Thanos crossover mogelijk dankzij modder

  Er is een GTA V Thanos crossover mogelijk dankzij een modder. Modder JulioNIB heeft de grote vijand uit Avengers Infinity War aan het spel toegevoegd. Dankzij de mod kun je flink chaos veroorzaken in Los Santos.

  Walt Disney

  Hoewel het geen officiele GTA V Thanos crossover is, kun je de mod van JulioNIB hier alvast op YouTube bekijken. Wanneer de mod uitgebracht wordt, is nog niet bekend. Dat komt doordat de mod nog niet af is en daarom nog niet beschikbaar is voor een volledige release.

  In de video kun je verschillende krachten van de 'Mad Titan' aanschouwen die je dankzij de mod kunt gebruiken. Spelers kunnen daardoor dus portalen creëren, teleporteren, onwijs hoog springen, lazer stralen schieten en meteoren gooien op vijanden. Dit lijken misschien veel krachten voor één personage, maar dat komt doordat Thanos beschikt over de Infinity Gauntlet.

  Net als in Avengers: Infinity War heeft Thanos dankzij de Infinity Gauntlet beschikking over de verschillende Infinity Stones. Het gaat hier om de Power, Time, Space, Reality, Soul en Mind Stones. Deze stenen zijn waarop Thanos jaagt tijdens de nieuwste Avengers-film.

  Mocht je de film nog niet gezien hebben, kun je hier onze Avengers Infinity War review lezen. Als je de film al wel gezien hebt, kun je ook lezen over de beste easter eggs in Avengers Infinity War. Daarnaast hebben we ook het Avengers Infinity War einde voor je uitgelegd, zodat je kunt verwerken wat je net gezien hebt.

  GTA V Thanos crossover niet officieel

  âââDe GTA V Thanos crossover is niet officieel van ontwikkelaar Rockstar Games. Het is allemaal ontstaan door een fan van het spel die al meerdere mods heeft gemaakt. Zo heeft hij in het verleden mods gemaakt voor Iron Man, The Flash en Ghost Rider.

  Volgend jaar komt het vervolg van Avengers Infinity War uit. De film heeft op het moment nog geen naam en staat voor nu bekend als Avengers 4. Wel hebben de regisseurs Joe en Anthony Russo laten doorschijnen wat de eerste informatie over het verhaal van Avengers 4.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.