GTA Online update legt de nadruk op snelheid en criminele handel

  Rockstar onthult in de newswire de details van de nieuwste GTA Online update. Deze week ligt de focus op het Import/Export gedeelte van de game. Er zijn ook bonussen te verdienen in verscheidene races. Ten slotte krijg je korting op snelle auto's en kantoorpanden.

  Rockstar Games

  In alle Rockstar Stunt Races en Transform Races zijn vanaf nu twee keer zoveel GTA$ en RP te verdienen. Het gaat hierbij om alle 42 klassieke en later toegevoegde banen uit de Cunning Stunts koker. Bij de Transform Races gaat het om 39 levels, waardoor je dus bij 81 races dubbele beloningen kan verdienen.

  Welke andere GTA Online update bonussen zijn er?

  Als je liever meer geld verdient in de open-wereld, kan je een centje bijverdienen met de Import/Export verkoop missies. Deze opdrachten geven je 50 procent extra GTA$ als bonus deze week. In de Time Trial ‘Up Chiliad’ kan je ook dubbele beloningen verdienen.

  Voor de kledingfanaten is er weer gratis content in de vorm van een t-shirt beschikbaar. Als je vanaf vandaag (22 maart) tot 27 maart de game opstart, wordt het Toe Shoes shirt aan je garderobe toegevoegd.

  plaatje met kleding

  Wat zijn de kortingen van de GTA Online update?

  De update staat in het teken van snelheid, dus er zijn verschillende auto’s in de Supercar klasse voor een lagere prijs te koop. Je vindt ze bij Legendary Motorsport met een korting van 40 procent.

  Auto’s met korting

  • Pegassi Tezeract
  • Överflöd Tyrant
  • Pegassi Zentorno
  • Grotti X80 Proto
  • Dewbauchee Vagner
  • Principe Deveste Eight

  Voor degenen die zijn criminele organisatie nog moet beginnen, zijn er ook wat aanbiedingen. Het gaat hierbij om een prijsdaling van 50 procent.

  Kantoor kortingen

  • Executive Offices
  • Executive Office Garages
  • Executive Office Auto Shops

  Wat zat er vorige week in de GTA Online update?

  Vorige week stond de update in het teken van gemotoriseerde tweewielers. Red Dead Online heeft ook weer nieuwe elementen erbij gekregen. Zo voegt de nieuwe Red Dead Online update nieuwe vissport uitdagingen toe.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.