GTA Online update laat spelers kennis maken met nieuwe auto

  Er is een nieuwe GTA Online update uit. Net zoals de meeste nieuwe updates brengt ook deze weer een nieuwe auto met zich mee. Deze keer is het de Lampadati Viseris die zijn opwachting maakt in de game.

  De Lampadati Viseris is klassieke tweedeurs sportwagen waarmee je de wegen van Los Santos en Blaine County flink onveilig kunt maken. Wel moet je een gat in je virtuele hand hebben mocht je de wagen graag in je bezit willen hebben, want hij staat voor 875 duizend GTA Dollars te koop op legendarymotorsport.net, een digitale autowebsite in zowel GTA Online als GTA 5.

  Nu is de Viseris niet het enige nieuwe dat met de update meegaat. Zo zijn er twee nieuwe premium races, Island Hopping en Maze Bank Arena Time Trial, waarmee je grof geld kunt verdienen in de game. Beide races zijn tot en met 15 januari te spelen.

  GTA Online update geeft dubbele beloningen op Lesters missies

  Waarschijnlijk ken je Lester Crest uit de verhaalmodus van GTA 5 nog wel. Ook in GTA Online is hij aanwezig en geeft jij je allerlei missies waarmee je een aardig zakcentje kunt verdienen. Al die missies geven je tot en met 15 januari twee keer zoveel XP en geld. Houd je iFruit telefoon dus goed in de gaten, want Lester kan je elk moment bellen!

  Al dat extra geld komt goed van pas in GTA Online. Al helemaal als je je auto wil aanpassen. Al krijg je daar nu ook allerlei kortingen bij. Zo is het upgraden van je spoilers, turbo, suspensie en nog veel meer tot en met 15 januari 25 procent goedkoper dan normaal.

  GTA Online is de multiplayermodus van GTA 5, al ziet Rockstar Games, ontwikkelaar van beide games, het als twee losstaande spellen. GTA 5 kwam in 2013 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en kreeg in de jaren daarna ook nog releases voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.