GTA Online update komt met nieuw vliegtuig

  Rockstar heeft een nieuwe GTA Online update uitgebracht. Het brengt een nieuw vliegtuig, bonussen en kortingen. De update is gratis te downloaden in GTA Online.

  Het hoogtepunt van de update van deze week is het nieuwe vliegtuig dat naar GTA Online komt. De Buckingham Pyro zal beschikbaar zijn bij de Warstock Cache & Carry. Het vliegtuig komt met een jet motor en dubbele machine geweren. Het voertuig kan verbeterd worden in de Hangar met raketten-, pantser- en motorupgrades.

  GTA Online update met bonussen en kortingen

  Tot 16 oktober kunnen spelers gebruik maken van verschillende bonussen in het spel. Er is namelijk dubbel GTA$ en RP beschikbaar in de Stockpile Adversary modus. Daarnaast zal de bunker research en ontwikkeling en de Biker Business productie 25 procent sneller gaan.

  Verder zijn er kortingen voor verschillende items. Hieronder valt 25 procent korting voor de Fort Zancudo Hangar 3499, Thomson Scrapyard Bunker en bunker renovaties. Ook zijn er kortingen voor voertuigen, namelijk 25 procent korting voor de Ultralight, Rocket Voltic, Lampadati Tropos Rallye, Armored Kuruma en Benny’s upgrades.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.