GTA Online update brengt nieuwe tracks met zich mee

  Vandaag is de nieuwe GTA Online update uitgebracht. De update voegt onder andere meer stunttracks en beloningen toe aan de game. Dat meldt Rockstar vandaag.

  Naast nieuwe tracks en betere beloningen brengt de GTA Online update ook een korting op een aantal voertuigen met zich mee. Ook krijgt de gamer vanaf vandaag een dubbel aantal Reputation Points voor elke race. De twee nieuwe stunttracks zijn Mountain Drop en Pier Race, waar je naartoe kan navigeren via het menu en de map.

  GTA Online update

  Voor de extra RP en het extra geld hoef je niet veel te doen behalve racen. Ook de korting en verschillende soorten race- en stuntpakken vind je gewoon in-game. De eerste stunt DLC kwam vorig jaar al uit onder de naam Cunning Stunts.

  Naast de toevoegingen kunnen spelers op dit moment ook een aantal voertuigen met korting kopen. Zo zijn de Vapid Trophy Truck, Vapid Desert Raid, Lampadatti Tropos Rallye, Obey Omnis, Emperor ETR1 en de Annis RE-7B vandaag in de uitverkoop. Hoe lang de sale zal duren is niet bekend.

  Om de GTA Online update te krijgen hoef je niets te doen. Zelfs niets te downloaden, je hoeft alleen GTA Online op te starten en dan poppen er vanzelf berichten op die je naar de nieuwe stuntbanen zullen rijden.

  GTA Online is een onderdeel van GTA V. Die game kwam in 2013 uit voor Xbox 360 en de PS3. In de jaren daarna verscheen de game ook op de Xbox One, PS4 en de PC.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.