GTA Online update brengt kortingen en nieuw vliegtuig

  Er is een nieuwe GTA Online update uitgebracht. Deze update zal een nieuw gevechtsvliegtuig brengen en er komen kortingen beschikbaar voor in-game items.

  Tot twee oktober zullen de kortingen en bonussen beschikbaar zijn. Het nieuwe gevechtsvliegtuig is de Buckingham Howard NX-25. Het voertuig biedt een klassiek vliegtuig en is bij Elitás Travel in GTA Online te verkrijgen.

  GTA Online update met nieuw vliegtuig

  In Bombushka Run zijn nu dubbel GTA $ en RP te verdienen, dit geldt ook voor alle Bunker Adversary Modes. De Biker Business Production en Bunker Research & Manufacturing zal 25 procent sneller werken dan normaal.

  Verder zijn er ook kortingen voor items en voertuigen voor in de lucht. Zo hebben de Fort Zancudo Hangar A2, Hangar Floor Graphics & Lighting en Parachutes 25 procent korting. De LSIA Hangar 1 heeft 15 procent korting. De Savage helikopter is binnen te halen met 35 procent korting en de Buckingham Swift Deluxe helikopter met 40 procent korting.

  Als je weer mooi op je voetjes terecht bent gekomen, kan je wegscheuren met 25 procent korting op de Annis RE-7B, Western Nightblade motor en de Principe Lectro motor.

  Grand Theft Auto Online is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.