GTA Online Flight Week vliegt deze week van de startbaan

  Tijdens de GTA Online Flight Week draait alles om vliegen. In alle luchtruim gerelateerde modi is deze week dubbele GTA$ en RP te verdienen. Er zijn wederom weer verschillende aanbiedingen en gratis voorwerpen te verdienen. Je krijgt ook extra's voor het aanmaken van een tweestapsverificatie.

  Rockstar Games

  De gamemodi waar je deze week dubbele GTA$ en RP kan verdienen zijn Stockpile, Top Fun, Air Force Zero en G-Rating. In Stockpile nemen twee tot vier teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk buit terug naar de basis te brengen. In de Top Fun trilogie vechten een team van straaljagers tegen een team van motorrijders.

  Air Force Zero is een modus waarin het defensieve team een vliegtuig moet beschermen tegen een groep van aanvallers in straaljagers. In G-Rating strijd je tegen andere spelers om 15 vlaggen te verzamelen. Dit speelt zich af op tien verschillende locaties boven San Andreas en Blaine County.

  GTA Online Flight Week beloningen en kortingen

  De GTA Online Flight Week gelimiteerde beloningen bestaan uit de zeldzame Blue & Red Class of '98 t-shirts. Om deze te ontvangen, hoef je alleen de game op te starten. Daarnaast zijn er ook weer aanbiedingen. Deze week zijn er kortingen op vliegtuigen en hangars. De bovengenoemde bonussen en de kortingen zijn tot en met 13 maart beschikbaar. De kortingen vind je hieronder.

  • Hangars - 50% korting
  • Hangar Renovations - 50% korting
  • Hangar Workshop - 50% korting
  • B-11 Strikeforce - 40% korting
  • Blimp - 40% korting
  • P-996 Lazer - 40% korting
  • Mammoth Hydra - 40% korting
  • RM-10 Bombushka - 40% korting

  Er ligt ook een extra beloning klaar voor je klaar als je tweestapsverificatie aan je Social Club account koppelt. Met deze extra controle moet je bij het inloggen op een nieuw apparaat je gebruikersnaam of e-mail, wachtwoord en een verificatiecode die naar je mobiel wordt gestuurd. Als je dit doet krijg je GTA$500,000 en extra voordelen in de toekomst.

  Het activeren van deze functie geeft je ook extra's in Red Dead Online. Zo kan je 10 Gold Bars in ontvangst nemen. Er zijn deze week In het bericht over de Red Dead Online update lees je wat er nieuw is in deze game. In de vorige GTA Online update zaten nieuwe RC Bandito races.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.