GTA Online dubbel RP bij Adversary Modes

  GTA Online spelers hebben mazzel, want in de GTA Online Adversary modes kun je nu dubbel zoveel RP en geld verdienen. Deze GTA Online dubbel RP actie volgt op de komst van de nieuwe Executives and Other Criminals DLC die eerder deze week uitkwam.

  Eerder deze week werd door Rockstar de nieuwe DLC genaamd Executives and Other Criminals aangekondigd. Deze DLC is voornamelijk gericht op het luxe leven waar je toegang krijgt tot grotere appartementen, dure jachten en personeel dat voor je werkt.

  GTA Online dubbel RP actie volgt op DLC

  Deze dubbel RP actie lijkt een promotieactie te zijn die volgt op de release van de DLC, hoewel dit niet specifiek aangekondigd is door Rockstar. Je krijgt nu in Adversary Modes zoals de nieuwe Extraction mode dubbel RP en geld. In de Extraction Mode moet je een team vormen en proberen een VIP te redden van een neergestorte jet.

  Met deze actie verdien je dus sneller geld in de game, waardoor je ook eindelijk de kans krijgt om die dure Super Yacht te kopen. Hoelang de actie precies duurt is verder niet bekend. GTA Online is te spelen op de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en de PC.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.