GTA Online Doomsday Heist verschijnt 12 december

  De nieuwe GTA Online Doomsday Heist, een nieuwe missie, is vanaf 12 december te spelen. In deze missie moet de speler met zijn bende San Andreas beschermen van de ondergang.

  GTA Online is al sinds een aantal jaren uit, maar de game krijgt nog regelmatig updates met nieuwe missies, auto’s en meer. Na de Transform Racers en de Halloween update komt nu een nieuwe Heist missie naar de game. Deze missie heet Doomsday en geeft spelers een compleet nieuw verhaal om te spelen.

  GTA Online Doomsday Heist laat je San Andreas redden

  Spelers zullen in de huid kruipen van een steenrijke tech-magnaat, een idealistische geheim agent, een sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer. Onbekende vijanden bedreigen San Andreas en spelers moeten met hun bende de straten van Los Santos veilig houden. De missie zal plaatsvinden in de straten van de kustlijn tot aan Mount Chiliad.

  Je kunt GTA Online spelen op de PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Xbox One. De game kwam rond dezelfde tijd als GTA 5 uit. Speel jij GTA Online nog? Deel met ons wat je vindt van deze game!

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.