GTA Online DLC nieuwe voertuigen en missies gelekt

  De code van de laatste GTA Online DLC genaamd Lowriders bevat informatie over nieuwe content voor de game, waaronder details over drie nieuwe voertuigen.

  De laatste GTA Online DLC kwam vorige week uit en was een opvolger van de eerste Lowriders DLC van afgelopen oktober. GTA 5 dataminer TezFunz, een bekende uit de GTA-community, vond in de code van de laatste update informatie over drie nieuwe voertuigen, nieuwe VIP-missies en Adversary modi.

  De drie nieuwe voertuigen zijn de Tornado Custom, Sabre GT Custom en de Minivan Custom. Middels een omweg hebben hackers toegang gekregen tot de wagens, die je hoogstwaarschijnlijk binnenkort zelf onder handen kunt nemen in Benny's Original Motor Works, GTA Online's auto-pimp garage.

  GTA Online DLC Sabre GT Custom

  GTA Online DLC VIP-missies

  Afgelopen december werd ook het zogenaamde VIP-werk toegevoegd aan Rockstars open world sandbox game. VIP-werk houdt in dat rijke spelers ''VIP'' kunnen worden en vervolgens medespelers kunnen inhuren als bodyguard. Ook kwamen er verscheidene missies beschikbaar waarmee je als een soort criminele bende geld kon verdienen.

  Door de ontdekking van onder andere een nieuw contact voor je telefoon in de game en codenamen voor missies is het veilig om aan te nemen dat er binnenkort nieuw VIP-werk te doen is in Los Santos.

  Ten slotte zijn er de namen gevonden van twee nieuwe Adversary modi: Inch By Inch en One By One. Sinds vorig jaar maart zijn spelers al met andere Adversary gamemodes aan de slag. Adversary modes zijn online PvP-missies gegeven door Martin Madrazo, waarvan er momenteel 13 beschikbaar staan.

  GTA V Online is beschikbaar op Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 en PC.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.