GTA Online Battle Week en Canis Kamacho

  Deze week staat de GTA Online Battle Week voor de deur. Oftewel veel bonussen en een hoop extra’s. Daarnaast voegt Rockstar een nieuwe auto toe aan zijn online platform. Genoeg redenen dus om GTA 5 weer even aan te slingeren!

  Wie dacht dat GTA Online niet uitgebreider kon heeft het mis, want ook nu weer komt Rockstar Games met gloednieuwe content op de proppen. Zo kan je terecht bij Southern San Andreas Super Autos voor een gloednieuwe bak, Canis Kamacho is de naam. De Amerikaanse 4X4 pick-up truck – waarmee je heerlijk off-road kan toeren door de vele prachtige landschappen die Los Santos te bieden heeft.

  GTA Online Battle Week zit vol met verassingen

  Tot 12 februari vindt de Battle Week plaats, dat betekent niet alleen dat je flink kunt gaan levelen en cashen, maar ook weer de gekste avonturen kan gaan beleven. Speel vooral de volgende modi om er volledig gebruik van te maken: Motor Wars, Hardest Target, Slashers en Occupy. Je ontvangt daardoor niet alleen 2X zoveel GTA$, ook is Rockstar niet zuinig met het uitdelen van RP.

  Naast al dit nieuws, ontvang je als je deze week inlogt ook nog een gloednieuwe Ammu-Nation T-shirt, helemaal gratis! Daarnaast is er uitverkoop in de Ammu-Nation met te gekke prijzen, die je vooral niet moet vergeten te checken.

  Meer details over Battle Week vind je deze pagina!

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.