GTA 6 release zal niet voor het einde van Trump-regering plaatsvinden

  De GTA 6 release zal niet plaatsvinden voordat de huidige President van de Verenigde Staten, Donald Trump is afgetreden. Dat vertelde Dan Houser, mede-oprichter van Rockstar Games in een interview met GQ. Donald Trump zal in ieder geval nog tot 2021 President van de Verenigde Staten zijn.

  In een interview met CQ over Red Dead Redemption 2 vertelde Houser dat hij dankbaar is voor dat de GTA 6 release niet zal plaatsvinden voordat Trump aftreedt. Hij zegt dat het erg onduidelijk zou zijn wat Rockstar er mee zou doen en dat mensen erg boos zouden zijn voor wat ze er ook mee zouden doen. 'Zowel extreme liberalen als extreme conservatievelingen zijn erg strijdbaar en erg boos,' zegt Houser in het interview.

  Het is eng, maar ook erg vreemd en toch zie je dat beide partijen soms tot het absurde gaan. Om die redenen is het moeilijk om de draak te steken. Sommige onderwerpen zijn er simpelweg niet geschikt voor.

  Houser vervolgt door aan te geven dat het onderwerp al snel niet meer van deze tijd zou zijn. 'Het zou binnen twee minuten niet meer relevant zijn,' zegt Houser. Het heeft er mee te maken dat tegenwoordig nieuws erg snel oud wordt. Houser zegt namelijk dat alles erg snel verandert.

  GTA 6 release is nog ver weg

  Dat GTA 6 nog ver van de wereld verwijderd is, wordt al snel duidelijk als er gekeken wordt naar hoe lang Donald Trump in ieder geval President van de Verenigde Staten is. Zijn eerste termijn begon namelijk in 2017 en duurt in totaal vier jaar. Dat betekent dat hij af zal treden in 2021.

  Mogelijk kan hij daarna nog een tweede termijn President van de Verenigde Staten worden als hij herkozen wordt. Het is onduidelijk of de GTA 6 release dan ook nog niet zal plaatsvinden. GTA 6 zal nog lang niet uitkomen en voor het zover is, kun je alles lezen over de grootste GTA 6 geruchten. Je kunt nu wel de nieuwe game van Rockstar Games spelen, Red Dead Redemption 2. Dit is namelijk nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.