GTA 6 release blijkt nep te zijn - Modders slaan toe

  De GTA 6 release gaat niet in 2019 plaatsvinden ondanks de berichten die constant in Grand Theft Auto Online verschijnen. GTA Online spelers begonnen berichten te ontvangen als: "Rockstar Message GTA VI Coming 2019". Rockstar heeft officieel gereageerd op de berichten.

  Rockstar heeft via Twitter laten weten dat de GTA 6 release niet in 2019 gaat plaatsvinden. Het is een reactie op een vraag die een GTA Online speler naar ontwikkelaar Rockstar stuurde nadat GTA Online spelers afgelopen week in GTA Online berichten kregen over de releasedatum. In de onderstaande tweet kun je de reactie van Rockstar nog een keer goed teruglezen.

  Rockstar laat weten dat het bericht nep is en door middel van mods gemaakt is. Rockstar liet verder niet weten hoe het mogelijk was dat modders dit bericht naar spelers stuurde. De berichten verschenen vooral via de PlayStation 3, Xbox 360 en PC versies van het spel. Dit zijn ook de platformen waarop modden makkelijker te doen is en dus werd op onder andere Reddit al vermoed dat het om een nepbericht ging.

  GTA 6 release kort na Red Dead Redemption 2

  De release zou overigens ook wel er snel zijn, want later dit jaar brengt Rockstar Games eerst nog een andere grote titel uit. Red Dead Redemption 2 staat namelijk op de planning voor 26 oktober 2018 en komt uit op PlayStation 4 en Xbox One. Over een mogelijke PC-versie heeft Rockstar Games nog niets laten weten.

  Red Dead Redemption 2 krijgt ook een aantal speciale versies in de vorm van een Special Edition en een Collector's Edition. Deze speciale verzameledities geven je een aantal leuke goodies waardoor je je een echte cowboy gaat voelen. Je kunt de Red Dead Redemption II Collector's Box hier alvast bij bol.com bestellen.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.