GTA 6 ontwikkeling begonnen, duikt op in CV [update]

  Rockstar Games is ondertussen alweer druk bezig met GTA 6. Uit een online cv van een acteur blijkt dat de GTA 6 ontwikkeling begonnen is.

  Update 28/07: Tim Neff laat in een tweet weten dat de CV die onder zijn naam gepost is op Breakdown Express niet van hem is. Neff zegt niet eens een account te hebben op de website. Verder meldt hij lang geleden te hebben gewerkt aan GTA 5 maar niet aan de aankomende game. Of dit daadwerkelijk zo is, is onduidelijk.

  Origineel bericht: Acteur Tim Neff, plaatste op zijn cv een opvallende titel. De acteur zou namelijk hebben gewerkt aan de nieuwe GTA. Hierbij zou hij een deel van de motion capturing op zich hebben genomen. Meer details zijn er echter niet bekend.

  gta 6 cv

  GTA 6 ontwikkeling verder dan gedacht?

  Dit wijst er wel op dat de GTA 6 al in de maak is. En omdat er nu al motion capturing wordt gedaan, lijkt het erop dat andere onderdelen van de game al in een vergevorderd stadium zijn. Het blijft echter afwachten wanneer de game daadwerkelijk zal komen.

  Het zal geen verrassing zijn dat GTA 6 in de maak is. Het vorige deel, Grand Theft Auto 5, was immers een enorm succes. Nog altijd is de game een must have voor tal van spelers en staat daarom regelmatig hoog in de verkooplijsten. Ook het multiplayer gedeelte GTA Online wordt door veel mensen gespeeld en constant van updates voorzien.

  Red Dead Redemption 2

  Hoewel de nieuwe GTA er dus aankomt, zullen we waarschijnlijk nog niet snel meer van de game zien. Op dit moment richt Rockstar zich voornamelijk op Red Dead Redemption 2. Deze western titel moet in het begin van 2018 uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.