GTA 5 soundtrack komt op CD en vinyl

  Rockstar Games heeft aangekondigd dat de GTA 5 soundtrack een fysieke versie krijgt met 55 nummers en de originele muziek uit de game bevat. Beide edities van de soundtrack zijn gelimiteerd tot 5000 exemplaren.

  In de muziekcollectie zit onder andere muziek van Twin Shadow, Wavves, Flying Lotus, Yeasayer en andere artiesten die muziek hebben gemaakt voor de radiostations van GTA 5. Ook krijg je de themamuziek van de game, welke is gecomponeerd door Tangerine Dream en Woody Jackson, en is gemixt door DJ Shadow.

  gta 5 soundtrack cd

  Next-gen GTA 5 soundtrack met nieuwe muziek

  Rockstar Games heeft bevestigd dat de nieuwe versie van GTA 5 ook nieuwe muziek bevat voor alle radiostations. We weten al dat model/zangeres Cara Delevingne uit het Verenigd Koninkrijk nieuwe audio heeft opgenomen voor haar Non-Stop Pop radio station. DJs Big Boy, Kenny Loggins, Twin Shadow en DJ Pooh zijn ook terug, en ook hebben we weer hosts als Dr. Ray De Angelo Harris en Duane Earl.

  De release van de soundtrack ligt ongeveer in de buurt van de next-gen versies voor de Xbox One en PlayStation 4. De soundtrack is online en offline te koop vanaf 9 december. Vanavond komt er een video uit van GTA 5 met nieuwe info, interviews en next-gen gameplay.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.