GTA 5 single player DLC niet bekend bij stemacteur

  Er gaat al een tijdje een gerucht rond over een mogelijke GTA 5 singleplayer DLC. Nu is er zojuist aangegeven door Ned Luke, die de stem van Michael De Santa vertolkt, dat er niks bekend is over deze mogelijke feature.

  Het gerucht begon vorige week nadat GTA acteur Shawn Fonteno een foto online plaatste van zichzelf in een motion capture pak voor een aantal Rockstar poster. Ned Luke, de acteur achter Michael De Santa zette later een berichtje op Facebook over de komst van een GTA 5 single player DLC:

  “Iedereen wil een single player DLC … Ik weet daar NIKS van. Ik weet niet wanneer het gaat gebeuren en of het überhaupt gaat gebeuren.”

  Rockstar, de ontwikkelaar van de game heeft eerder vorig jaar al aangegeven dat het hele GTA 5 team bezig is met de ontwikkeling van GTA Online content. Volgens bronnen betekent dit dat de singleplayer DLC plannen voorlopig opzij zijn geschoven.

  GTA 5 singleplayer DLC nog niet bevestigd

  Fans van GTA 5 vragen sinds de release al om nieuwe verhalende missies, maar vooralsnog brengt ontwikkelaar Rockstar alleen content uit voor Grand Theft Auto Online, de multiplayermodus van de game. Een mogelijke release van een single player DLC is momenteel nog niet bekend.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.