GTA 5 maakt uniek gebruik van DualShock 4

  GTA 5 voor de PlayStation 4 zal veel gebruik gaan maken van de functies van de DualShock 4 controller. Zo zullen de lichtbalk, speaker en touch pad extra ervaring bieden.

  Volgens Gizmodo zullen er namelijk politieberichten door de speaker in de controller worden afgespeeld wanneer je in een achtervolging zit. Ook telefoongesprekken zullen via de speaker te horen zijn.

  Wanneer je gezocht wordt door de politie, zal de lichtbalk aan de bovenzijde van de DualShock 4 rood en blauw knipperen, om de zwaailichten van de politiewagens na te bootsen.

  De touch pad kan ook gebruikt worden bij het selecteren van de diverse radiostations en wapens: veeg naar boven of onder om door je wapens te bladeren, en naar links of rechts om je favoriete radiostation uit te kiezen.

  GTA 5 in first-person mode

  Gisteren werd bekend dat de PlayStation 4-, Xbox One- en PC-versie een first-person mode zal krijgen, waardoor je de game uit het eerstepersoons perspectief zal kunnen spelen. De game verschijnt op 18 november voor de PS4 en Xbox One, en op 27 januari op de PC.

  De soundtrack van GTA 5 verschijnt daarnaast ook nog op CD en vinyl.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.