GTA 5 Liberty City screenshots van OpenIV Team

  Eerder deze maand heeft de GTA 5 mod groep "OpenIV Team" al aangekondigd bezig te zijn met een mod waardoor je in GTA 5 Liberty City kan bezoeken. Er zijn nu screenshots vrijgegeven van de stad.

  Aan het begin van deze maand is de mod groep Open IV Team met het nieuws gekomen dat ze bezig is met het maken van een GTA 5 Liberty City mod. Met deze mod wordt het mogelijk gemaakt voor de speler om met het vliegtuig naar Liberty City te reizen, de glorieuze namaak van New York uit GTA 4. De stad zal ergens in de oceaan van GTA 5 worden geplaatst.

  Het is nog niet duidelijk hoe de mod gaat uitpakken. Zullen er missies beschikbaar gemaakt worden? Zullen de karakters uit de voorganger van GTA 5 terug te vinden zijn? Dan zouden we Lil Jacob sinds een lange tijd weer even een bezoekje brengen.

  GTA 5 Liberty City screenshots

  Op hun eigen website heeft het OpenIV Team een aantal screenshots geplaatst van hoe Liberty City er nu uitziet. De screenshots beloven dat de stad er mooier uitziet dan de Liberty City waar we vroeger mee te maken hadden. Je kan de screenshots hieronder bekijken:

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  GTA 5 Liberty City

  Op de eigen website van de OpenIV Team zijn meer screenshots te vinden van de GTA 5 Liberty City mod. Wil je meer weten van GTA 5? Check dan onze top 5 beste Adversary Modes in GTA Online.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.