GTA 5 documentaire 'The Billion Dollar Game' aangekondigd

  We kennen het spel allemaal, Grand Theft Auto V. De game kwam in september 2013 uit. Ondanks dat het al vijf jaar oud is, is de game nog ontzettend populair. Er moest veel gebeuren om dit te bereiken. De makers laten dit allemaal zien in de aankomende GTA 5 documentaire, genaamd The Billion Dollar Game.

  De documentaire laat de hoogte- en dieptepunten zien van de ontwikkeling van de game. Het succesverhaal van GTA 5 zou gemaakt worden uit archiefmateriaal en nieuwe interviewbeelden. Het filmen zou al van start zijn gegaan. De documentaire wordt door de Britse Rob Ryan (Breaking Habits) geregisseerd. Dit werd ook aangekondigd op sociale media.

  Wie er in de documentaire te zien zijn, is nog niet bekendgemaakt. Er is verder niets meer bekend over het project. Meer informatie over wanneer de documentaire af is en waar het wordt uitgezonden volgt.

  GTA 5 documentaire over de populaire game

  Vandaag de dag is Grand Theft Auto V nog steeds een populaire game, vooral het multiplayer gedeelte GTA Online. Sinds de release van de eerste versie van GTA 5 in 2013 zijn er meer dan genoeg dingen veranderd, die te zien zijn in onze special over GTA 5 2013 vs GTA 5 2018. Denk bijvoorbeeld aan de Heists die op 10 maart 2015 werden toegevoegd aan GTA online.

  Er is dus flink wat verandert aan GTA 5. De game kwam in 2013 uit op de vorige generatie consoles. Toentertijd zijn er een hoop exemplaren over de toonbank gegaan en er wordt momenteel nog steeds veel verkocht.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.